Skip links

Pensioenen

PENSIOEN

Een goed pensioen, met zorg geregeld.

Personeel is uw belangrijkste kapitaal. Het is dan ook waardevol om een goede pensioenregeling voor hen te treffen. THP adviseert, begeleidt en ontzorgt zowel de werkgever als de werknemer.

Bij ons staat u niet voor verrassingen. Wij kopen scherp in en onderhandelen bij verzekeraars. Daarnaast controleren wij pro-actief op de premies en kosten die bij u in rekening worden gebracht.

PENSIOEN

Waarom de pensioenen via THP?

Werkgeversportaal

THP werkgeversportaal: met één melding alle personeelsverzekeringen aangepast.

Betrokken en deskundig

Wij voeren niet enkel uit; wij denken pro-actief met u mee en adviseren (bij wijzigingen). Zo regelen we samen het gewenste pensoen.

Advies naar personeel

Wij begeleiden medewerkers bij hun pensionering en bieden persoonlijke beantwoording van alle vragen.

PENSIOEN

Ook voor particulieren

Wij adviseren en verzorgen niet alleen pensioenregelingen voor de zakelijke markt. Ook als particulier zit u waarschijnlijk vaak met vragen.

Hoe zit het bijvoorbeeld als u binnenkort met pensioen gaat, uw lijfrentepolis tegen de einddatum loopt of u plotseling zelf uw pensioen moet regelen. Onze deskundige adviseurs helpen u met veel aandacht en enthousiasme. Zij ondersteunen u door duidelijk inzicht te bieden in uw pensioen en veranderingen in uw situatie te vertalen naar uw pensioenregeling(en).

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wenst u een advies, bel of mail ons gerust zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opmaken zodat u niet voor verrassingen staat als er zich een calamiteit voordoet. Desgewenst kunnen wij een afspraak met één van onze adviseurs inplannen.