Skip links

Medici

Medische professionals

Persoonlijk en betrokken advies voor de medisch professional.

We helpen u als (startend) medisch ondernemer graag met persoonlijk en betrokken financieel advies. Van toetreding, onderhandeling met uw vakgroep en MSB, inkoop of praktijkfinanciering, verzekeringen, vermogensvorming tot hypotheek. Ook kunnen wij in samenwerking met ons administratiekantoor uw boekhouding opzetten en de financiële administratie verzorgen inclusief belastingaangiften en jaarcijfers.

De kosten

Voor iedereen een passende werkwijze

Lees hier de mogelijkheden waarop wij u kunnen ondersteunen. In overleg met onze adviseurs kiezen we een vorm die bij onze samenwerking past.

We zijn een zelfstandig financieel advieskantoor en werken voor u op basis van abonnement of op uurbasis. Dat garandeert onze onafhankelijkheid.

Voor nieuwe toetreders hebben we een speciaal toetredingspakket. In deze dienstverlening helpen we u met de wijze waarop u kunt toetreden en de voorwaarden. Daarbij helpen we uiteraard met de fiscale omzettingen en andere financiele aan- en afmeldingen. 

Kiest u daarna voor ons uitgebreide Esculaap pakket, dan kunt u voor al uw financiële vragen en advies zonder extra kosten bij ons terecht. 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

We kennen een all-in pakket met alle dienstverlening voor een vast jaarlijks tarief. Hierin zitten diensten als administratie, opmaak van de jaarrekening, verzekeringen, financiele planning en belastingaangifte. Feitelijk kunt u alle financiele perikelen aan ons overdragen. 

Wij zijn ervaren in de medische wereld en zijn bekend met alle items die specifiek zijn voor deze branche.   

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Vrije beroepen

Voor advocaten en notarissen

Ook advocaten en notarissen kunnen we gedegen financieel advies bieden. Met dezelfde betrokkenheid en persoonlijke benadering die u ook uw eigen cliënten biedt. Van praktijkadvies, verzekeringen, vermogen tot hypotheekadvies. Zodat u zich kunt richten op uw praktijk en uw cliënt.

U kunt ons zien als “ontzorgers” op financieel vlak van de (medisch) vrije beroeper. En dat gaan we ook graag voor u doen. Neem gerust contact op voor een kennismaking met één van onze adviseurs. Wij zijn u graag van dienst.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wenst u een advies, bel of mail ons gerust zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opmaken zodat u niet voor verrassingen staat als er zich een calamiteit voordoet. Desgewenst kunnen wij een afspraak met één van onze adviseurs inplannen.