Skip links
Over ons

Waar wij voor staan.

Toegevoegde waarde is een belangrijk begrip. Helemaal in de financiële wereld. Want waar krijgt u nu echt waarde? Wie neemt er nou echt de tijd voor u? Uw verzekeraar? Uw Bank? Uw tussenpersoon? Online aanbieders?

Standaard kunt u bij ons rekenen op service en kwaliteit. Onze adviseurs zijn hoogopgeleid en AFM gecertificeerd, en hebben vele jaren ervaring in de financiële wereld.

THP door de jaren heen

Een stukje geschiedenis

THP is in 2002 opgericht en gestart door Marc ter Haar en Mark van der Steijn. Beiden hebben een achtergrond in het bankwezen en vonden dat de relatie tussen bank en klant niet was zoals deze moest zijn. Te veel oog voor marge en nieuwe cliënten. Te weinig oog voor kwaliteit en service. Dat moest anders.

Gestart vanuit een missie: Onafhankelijke dienstverlening is pas echt onafhankelijk als deze rechtstreeks door relaties wordt betaald en niet indirect via banken of verzekeraars.

Dat was in de jaren 2002 zeer vernieuwend. Eigenlijk was de markt hier nog niet klaar voor. Vandaar dat er in 2003 ook directe contacten zijn gelegd met banken en verzekeraars zodat klanten konden kiezen voor advisering op feebasis of op provisiebasis. Tot op de dag van vandaag kunnen klanten nog steeds deze keuze maken.

THP is gestart aan de Nieuwe Haven in Dordrecht. Na een korte tussenstop aan de Pieter Zeemanweg is in 2004 een verdieping betrokken in het historische kantoorpand Stokholm aan de Wolwevershaven.

Aan de Wolweverhaven waren we vele jaren met plezier gevestigd maar door de groei zijn we in 2014 verhuisd naar een kantoor aan de Noordendijk. Op deze locatie hebben we vele jaren heerlijk gewerkt.

Inmiddels zijn we weer verder gegroeid en sinds 2021 zijn we gevestigd in een pand aan de Laan der Verenigde Naties. Het pand is goed bereikbaar via auto en OV, met gratis parkeren en direct gevestigd langs de langs de N3. De band met de prachtige binnenstad hebben we behouden met de inrichting van ons kantoor.

Onze werkwijze

Toegevoegde waarde zit in de werkwijze

Onze werkelijke toegevoegde waarde zit in het dienstverlenende karakter van onze mensen. Onze mensen zijn direct bereikbaar. Van onze medewerkers krijgt u een duidelijk antwoord: oplossingsgericht en meedenkend.

Samen staan we aan uw zijde om de best passende producten met elkaar te vergelijken en keuzes te maken. We zorgen voor balans, handelen in uw belang en behoeden u voor de vele commerciële acties en valkuilen in het financiële landschap. Het sluiten van een product is niet de doelstelling. De best passende oplossing is soms iets heel anders.

Wat zo voor de hand lijkt te liggen, ervaart u pas echt als het in de praktijk wordt toegepast. Dat is onze definitie van toegevoegde waarde.